Добре дошъл, Декември!

Хей Декември, имам големи планове за теб! Започват мислите за предстоящата нова година и от опит всеки знае, че от първи януари трудно се започва с нови начинания, спазване на нови обещания и т.н Затова аз започвам сега – втори декември – хахаха.

Днес ще говорим за любимците през месец ноември.

Първият е тази Минимизираща порите маска за лице на laidbare 

img_5186

Тя е с успокояваща розова вода, детоксикиращ японски екстракт от водорасли и почистващо масло от карите.  Подходяща е за мазна/комбинирана кожа.

Моята е комбинирана и я използвам веднъж седмично, както е препоръчано.

Маската я нанасям върху почистена кожа и оставям за 10 минути. Следват малко масажиращи действия и изплаквам лицето с вода :)) Чудесна е – пробвайте я!

Вторият любимец е книгата на Алан Коен – Дълбока глътка живот

Тя включва 366 вдъхновяващи притчи за успеха и щастието. Идеална е за подарък за предстоящите празници. Много препоръчвам да си я вземете, защото с нея имате гаранция, че всеки ден от следващата година ще започне с добро и позитивно начало.

И последното от любимците за месеца е тази lip комбинация. Моливът на Alverde  №16 Pretty Mauve си признавам, че го търсих доста време – винаги беше изкупен. Ето защо като го намерих и пробвах – след това леко се запасих от него. :)) Цвета е от „моите“ и най-хубавото е, че може да се наслагва. Мек и лесен за нанасяне, този молив се задържа за доста време върху устните ми.

Върху него нанасям Revlon червило-балсам за устни 001 Honey Douce  

Той е с хидратираща формула и ментов аромат. Смятам, че двата продукта чудесно се допълват и с това комбо получавам това което искам – издържливост, лек блясък и подхранени устни.

img_5189

img_5191

img_5195

Това е всичко за днес :)) До скоро

Благодаря, че се отбихте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *