Лак на седмицата #4

Хрумна ми да пробвам лаковете на Rimmel, защото някъде бях чула, че имат плоска и хубава четка. Когато погледнах щанда им веднага ме грабна този цвят, защото по-принцип си търсих тъмно синьо и тъмно лилаво. Бум – с този лак получих и двете. Трудно ми беше да направя снимка, която според мен показва истинския цвят. Първо защото слънцето не се е показвало от няколко дни, а второ защото той наистина понякога е тъмно лилав, а друг път дълбоко синьо.

IMG_5059

Цвета е това, което определено ме спечели. Четката обаче е … добре … дълга и плоска, но сякаш трябва да я използвам по-често за да свикна с нея.

IMG_5050

Лака обещава да изсъхне за 60 секунди …. каква дебела лъжа! Аз си постъпвам както обикновено – основа, 2 пласта от лака, топ лак и спрей за бързо съхнене.  По този начин съм доволна от издръжливостта и неговия блясък.

IMG_5041

Като написах блясък … Лаковете на Perfect Sand за мен са номер едно , когато искам да постигна акцент на някой нокът.  Когато сложа топ лак отгоре, естествено вече не е пясъчен на допир, но това е наред.

IMG_5040

Rimmel – Midnight Rendezvous е страхотно допълнение към зимните ми лакове. 🙂

Благодаря, че се отбихте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *