Три сладки мъничета

Някой друг вълнува ли се като види страхотни продукти в малки размери? Видях тези мъничета няколко дни преди пътуване, което имах.

IMG_2714

От много години не бях ползвала продукти на St.Ives и като ги видях се зарадвах много.  Скрабът им е №1 в UK, а тази опаковка от 30ml е напълно достатъчна, за да го пробвате няколко пъти и да прецените дали е подходящ за вас. Не го използвайте всеки ден, а най-много 3-4 пъти в седмицата. Пише, че е за всички типове кожа, но за тези с много чувствителна не мисля, че ще е подходящ. Частиците не са финни и се усещат доста добре. Продукта има много хубав аромат, който обаче въобще не ми напомня на кайсии. Не съм усетила да ми изсушава кожата, но аз така или иначе поставям крем след това. Доволна съм от него и заради това, че няма парабени.

IMG_2719

Следващият №1 в UK  е Simple и аз ви показвам техния дегримьор за очи. Премахва чудесно спиралата ми, но не съм го тествала с водоустойчива. Не дразни очите и има много лек приятен аромат. Не съдържа парфюм, за което отново съм много доволна.

IMG_2704

За третият любимец в UK съм писала вече. Няма да сгрешите ако си вземете този сух шампоан.

Бяха ми много удобни за пътуването и ви съветвам да ги пробвате.

Благодаря, че се отбихте.

One thought on “Три сладки мъничета

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *