Любими през Септември

 

Batiste – Dry shampoo

 Искате ли косата ви да изглежда добре между измиванията? Сухият шампоан е продукт, който се справя в омазнените корени, придава обем и постига резултата на чиста и красива коса. Batiste е известна и награждавана английска марка, предлага варианти за светла и тъмна коса.Спазвайте указанията на продукта – впръскайте в корените на косата от разстояние 20-30см и добре масажирайте скалпа. След тези стъпки резултата е чудесен.

 

3

 

LushYou Snap The Whip е строг ексфолиант и масло за тяло. Аз го използвам и на лицето си, но само един път седмично. Почиства много добре, а заради маслата в състава му, кожата ми след това е мека и сияеща. Ох а как ухае…:))

2

Sally Hansen Instant Cuticle Remover

Това е продукта, за който най-много се вълнувам. От доста време се опитвах да не обръщам внимание на кожичките си, защото просто не обичах усещането да се занимавам с тях. За сметка на това обичам много да си лакирам ноктите и когато го правех, колкото повече ми харесваше цвета на лака, толкова повече се дразнех на кожичките си. Време беше да променя това. Гела се нанася и стои само 15 секунди. След това се избутват или изрязват. Накрая не забравяйте да измиете ръцете си с топла и сапунена вода. Този ритуал преди лакиране се превърна от неприятен в любим.

The Body ShopLip Care

И отново идва студеното време и балсама за устни е задължителен. Нанасям го вечер и е толкова плътен, че понякога го усещам дори на сутринта. Устните ми винаги стават много меки след него.

4

Monoprix – Vernis à Ongles

Вече е официално есен и този цвят според мен е идеален за лекото преминаване към студените сезони и по-тъмните цветове.

~~~

Женя

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *