Моите обици

От всички видове бижута, които съществуват, обиците са ми любими. Обсебена съм от тези с винтчета, защото не обичам никакви висящи. В колекцията ми има такива, които са доста стари, но честно казано – обичам ги всички до една! Това са ми обиците, които имам през годините и затова не мога да кажа кои обици точно от къде са и колко струват.

1.1

Споделям идеи за съхранение и вдъхновение да подредите вашите, ако не са. Кутията, с която разполагам е от аксесоари за вино ( тирбушон, тапа и т.н ) и е с размери 15х17см. Отвътре е с черна гъба, в която много лесно се поставят обиците. По този начин те стоят на едно място и няма паднала при тест с обръщане на кутията. След като я отворя мога да видя всички, което винаги е плюс, за да няма забравени.

4.45.56.6

 

 

 

Недостатък: понякога нямаш време да сложиш обиците на мястото си, а винтчетата в друга малка кутия, а искаш просто да ги оставиш някъде. Ето го и моя приятел, който ми помага в това – сивото слонче. Удобен е да се слагат пръстени и сравнително доста обици в малката чинийка.

7.7

 

8.8

Харесва ми да мисля, че се справих доста креативно с подреждането на обиците си. Можете да постигнете същия ефект с подходяща кутия и ситна гъба. Вие как съхранявате вашите бижута?

 

~~~

Женя

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *